Tijdelijk geen nieuwe afspraken

Ik wil beginnen mn excuses aan te bieden voor het radicaal sluiten van de shop. Dit wil en kan ik niet tegenover jullie, maar ook niet tegenover mezelf. We hebben samen iets moois opgebouwd. Afgelopen week werd de stress me teveel en was het sluiten van de shop voor mij het enige wat de stress op dat moment minder maakte.

Ik moet alles voor mezelf op een rij zetten en kan daardoor ook even niet reageren op jullie berichten.

Tatoeëren is echt wel mijn passie, maar de shop runnen is een te grote taak voor me kom ik achter.
Ik wil wel heel graag al m’n stukken afmaken en nieuwe maken! Er liggen een paar mooie projecten op me te wachten.

Ik heb hulp nodig bij het runnen van de shop, zodat ik me kan focussen op mooie stukken maken. Ik heb fijne mensen om me heen, i got lucky toch! Dus dit gaat lukken.

De shop blijft tot 10 oktober dicht, ik ga herinrichten (in de shop en in de kop). Ik zal de komende tijd contact opnemen met de mensen die een afspraak hebben staan. Ik hoop op jullie begrip en dat we elkaar gauw weer zien. Tot LUCKY

Ga naar de inhoud